Mer än bara en

Gränshandel

Från att ha varit ett litet företag för stormarknader växte CITTI till ett stort företag med tre marknader som framförallt erbjuder: kvalitet, stort utbud och service.

Hos oss hittar du vid sidan av de klassiska fynden i exportavdelningen mer än 85.000 olika produkter.

Låt marknaden överraska dig!

mer än

25

slags Exportöl

och

170

slags
Craft Beer

Exportavdelning och Craft Beer

Inget är bättre än ett bra öl. 

Förutom ölet som du känner till från en vanlig gränshandel har vi ett stort sortiment som är utöver det vanliga. 

Hos oss hittar du över 170 sorters Craft Beer och kompetenta medarbetare som bistår dig med råd och dåd att hitta det rätta ölet.

 

Sprit och Likör

Vårt sortiment gör skillnad!
Du hittar även ett stort urval på sprit-och liköravdelningen som överraskar de flesta.

Vi har bl. a. mer än:

  • 240 olika sorters gin
  • 100 olika sorters vodka
  • 340 olika sorters whisky
  • 50 olika sorters cognac
  • 330 olika sorters rom
  • 20 olika sorters tequila
  • 210 olika sorters likörer

mer än

240

sorters gin

mer än

2000

sorters vin

vinavdelning

På CITTIs stora och välsorterade vinavdelningen hittar du mer än 2 000 olika sorters vin från olika länder och olika vinområden. Här kan du i lugn och ro samla inspiration till ett gott matvin eller ett speciellt utvalt vin till en festlig kväll.

Om du behöver hjälp med att hitta ett gott vin står våra professionella vinvärdar alltid till din tjänst och hjälper till med ditt val av vin. På vinavdelningen hittar du alltid massor av oslagbara erbjudanden.

Våga att fråga

Vi hjälper dig gärna med råd och dåd att hitta det rätta vinet. 

BBQ och CHARKUTERI

När vi grillar är vi eld och lågor! 

Våra chark-sommelierer, slaktarmästare, gesäller och specialistförsäljare antar utmaningen varje dag att hålla måttet på dina kulinariska önskningar. 

Vid vår 30 meter långa charkdisk kan du beskåda hela sortimentet.

Här hittar du mer än 650 specialiteter bland kött, korv och pålägg. 

mer än

650

specialiteter

mer än

350

sorters Ost

Ostavdelning

Om du gillar ost, så kommer du bli överlycklig när du har kommit fram till ostavdelningen. Här hittar du mer än 400 olika sorters ost från hela världen.

Våra medarbetare i ostbutiken är specialister. De har kunskap om varje ost och kan därför vägleda dig i alla dina frågor.

Fiskavdelning

Vår fiskbutik har kontakt med många leverantörer av färsk fisk. Det gäller ända från fiskare i de lokala vattnen till leverantörer av spännande fiskarter från de mer exotiska delarna av världen.

Butiken är full av fisk och skaldjur. Färsk och rökt, filéade eller hela. Bara säg till om du har några frågor eller speciella önskemål.

Fiskbutikens viktigaste uppgift är att du får en utomordentlig smaksensation varje gång du serverar fisk. Oberoende om det är som vardagsmat eller till fest.

mer än

70

sorters fisk
& skaldjur

mer än

3500

sorters godis och choklad

Godis och Konfektyr

Hos oss hittar du självklart alla dina favoriter för barn och vuxna på godisavdelningen. 

Dessutom finns det ett eget Confiserie i vår marknad.  

Här hittar du bland annat Lübecker Marzipan, handgjorda praliner, lokala specialiteter och mycket mer. 

Ett himmelrike på jorden för alla gottegrisar och en plats att hitta exklusiva specialiteter.

Ekologiskt

Vi gör det ekologiskt!

Vi har samlat alla våra ekologiska produkter i en avdelning, så att du kan få en överblick över det stora urvalet vi har.

Där erbjuder vi nästan alla konventionella produkter, även som ekologiska produkter, beroende på säsong. Vi får dessa uteslutande från ekologiska odlingsföreningar som är certifierade enligt de högsta standarderna. Med över 6000 ekologiska artiklar från pasta och oljor till bakverk och desserter till öl och juicer, ger vi mer kvalitet och variation till ditt kök.

mer än

6000

ekologiska produkter

välj ditt
alternativ

vegan glutenfri och laktosfri

Ät det du gillar bäst

Alla kan inte och vill inte äta allt. Många har gått över till en vegansk, glutenfri eller laktosfri kost. Hos oss hittar du inspiration till en alternativ livstil. Med vårt stora utbud av specialmat behöver du inte missa någon stund av nöje.

Vi har över 760 glutenfria, 1 900 veganska och 1 300 laktosfria produkter i vårt sortiment.

 

Har du blivit hungrig?

Om du blir hungrig medan du handlar eller om du känner för att ta en paus är du varmt välkommen till vårt café, restaurang eller fiskrestaurang Gosch. 

Vi erbjuder hembakade kakor, à la carte, en varierad lunchmeny och frukost till ett bra pris.

Vi tillsammans med vår region

Lär känna våra partner i regionen: Kvalitet och fräschör som kommer från området. För oss är inte bara kontakten med våra kunder viktig, utan även den direkta kontakten med leverantörerna. Vi ser till att transportvägarna är korta och umgänget personligt. Våra mångåriga affärsrelationer baseras på en gemensam förståelse för förtroende och kvalitet. Det smakar du naturligtvis i våra produkter.

Vårt Team

Om du har varit hos oss någon gång, känner du med säkerhet till våra guider. Vårt Sverige-Team består av guider, specialister på avdelningarna, grafiker, vårt svenska informationscentrum, nyhetsbrev och reklam. Det gemensamma målet för oss är att med den bästa servicen se till att ni ser framemot ert besök hos oss och att ni har en minnesvärd shoppingupplevelse.

Grænsehandel i CITTI - Nonfood

Camping och Husbil

Vi är din samarbetspartner för allt runtom camping vid kusten. Oavsett om du gör en kort paus hos oss eller väljer att stanna lite längre – På CITTI hittar du både småsaker för din campingsemester och ett stort sortiment såsom campingmöbler, tillbehör för husbilar och utomhusutrustning samt outdoorequipment.