Upptäck guldkornen längs Tysklands kust

Gör shopping till en upplevelse på våra tre marknader vid Östersjökusten. Här hittar du rätt resa som passar dig och dina behov bäst, vare sig individuellt med bil eller husvagn, all-inclusive med Stena-Line eller full service med ett bussbolag.

När du har bestämt dig för en resa, följ länkarna till Stena-Line eller bussbolagen och boka direkt. Du kan även följa vår vägbeskrivning med ditt egna fordon.

Vi ser framemot ditt besök!

Shoppingkryss

Res med Stena-Line till CITTI i Kiel! Shopping och avkoppling i ett
Andas in havsbrisen på däck, njut av god mat och sköna toner i baren samt en heldag i Kiel. Här väntar CITTI bussen som tar dig gratis direkt till din CITTI butik i Kiel.
Förutom två trevliga kvällar ombord har du en heldag för shopping i Tyskland. Ett hett tips är att ta med bilen, så har du plats för att verkligen shoppa loss!

Våra nya fartyg är utformade med fokus på det goda livet. Du äter och dricker gott, vi har två restauranger ombord. I Metropolitan väljer du mellan à la carte, menyer med tillhörande vinpaket eller enstaka rätter i olika prisnivåer. I TASTE Buffet serveras vår all inclusive buffé där vin, öl och kaffe ingår i priset. Njut av en drink i en av våra trevliga barer. Missa inte The Yacht Club sommartid.

Med Stena Line seglar du nästan ända fram till CITTI’s entré.

  • Gratis buss från Stena terminalen till CITTI (ca 10 minuters resa).
  • Avgång Stena-terminalen i Kiel till CITTI 09.45.
  • Avgång CITTI till Stena-terminalen i Kiel 13.00.
  • Bussen går ej söndagar.
  • Bussen går från September till Juni.

Bussresor

Följ med på bussresa till Tyskland och få en inköpsupplevelse utöver det vanliga i ett av de stora CITTI-varuhusen.

Vi samarbetar med olika bussföretag som erbjuder full service. Från er startpunkt åker ni till färjan och tillbringar natten ombord. På morgonen åker bussen direkt från hamnen till oss, där du hälsas välkommen av en svensktalande guide. 

Ditt inköp förvaras i bussen och i anslutningen kan du upptäcka innerstan. Ofta är det, utöver busschauffören, även en reseledare med och frukost ingår i priset.

Resa med bilen

Planerar du att resa till oss på egen hand och upptäcka omgivningen i norra Tyskland?

Du kan välja att köra över Öresundsbron och sedan genom Danmark. Det är bara en kort tur från den dansk-tyska gränsen till oss.
Vi ligger direkt vid motorvägen.

Hitta vår marknader:

Kiel:
Mühlendamm 1, 24113 Kiel
GPS: 54.31334, 10.09936

Flensburg:
Langberger Weg 4, 24941 Flensburg
GPS: 54.77437, 9.39869

Lübeck:
Herrenholz 14, 23556 Lübeck
GPS: 53.85802, 10.62869